top of page

The Unraveling Adventures of Detective Curtis
(Signed Russian Edition)

Russian Edition

Nga: Curtis LL Herbold

Aventurat e zbulimit të detektivit Curtis

 

Kronikat e Detektivit Curtis

 

Pika:

Bashkohuni me detektivin Curtis ndërsa ai zgjidh krime të çuditshme në një botë plot magji, mistere të pazakonta dhe karaktere të papritura.

Seksioni i kopjimit të nënshkruar

Nëse dëshironi një kopje të "NËNSHKRUAR", kini parasysh se do të kushtojë një tarifë shtesë prej 10 dollarësh për libër për të mbuluar TË GJITHA transportin në të dyja drejtimet dhe më pas t'ju dërgohet me postë ose të martën ose të enjten. Këto 10 dollarë shtesë janë përfshirë tashmë për ju me butonin më poshtë. Ky është një version Hardback, dhe unë jam duke ofruar vetëm kopje të nënshkruara Hardback.

Pasi të blihet për t'u dërguar tek unë për t'u nënshkruar, sapo të marr një numër gjurmues, do të merrni një lidhje/numër të ndashëm brenda 24 orëve gjatë ditëve normale të punës nga e hëna deri të premten, kështu që ju e dini kur më vjen shumë. Më pas, kur të dërgohet me postë nga unë pasi ta nënshkruani, do të merrni një email të dytë me një numër tjetër gjurmues.

MOFIMI:Vonesat e transportit nuk janë faji im dhe unë nuk jam përgjegjës për të, përveç nëse vendos adresën e gabuar. Nëse futet një adresë e gabuar për shkakun tim ose nga klienti, kini parasysh se mund të duhen 3 deri në 10 ditë pune për të rimbursuar blerjen vetëm për ta riblerë atë pa asnjë kosto shtesë për ju ose mua.

bottom of page