top of page

Komuniteti Discord Gaming:

 

Po kërkoni një server për të luajtur me miqtë tuaj që është i qetë dhe unik? Më pas EJNI POSHTË te Lojërat pa argëtim ku mund të qetësoheni, të frekuentoni dhe të argëtoheni. Ne po kërkojmë më shumë anëtarë që të ndihmojnë për ta gjallëruar atë. Ne kemi robotë për të ndihmuar me gjërat dhe një bisedë për të kërkuar kërkesa.

 

Ejani bashkohuni me ne në Lojërat Unamused ku miqtë takohen me lumturinë.

 

Mosmarrëveshje:  https://discord.gg/6fR2tdBQwK

Riparimi i kompjuterit të Hamsterit:

Keni nevojë për ndihmë për PC? Atëherë ne në Riparimin e PC të Hamsterit duhet të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë. Ejani bashkohuni me mosmarrëveshjen tonë dhe ndiqni udhëzimet se si të merrni rolin tuaj të Riparimit. Ne kemi gjithashtu një faqe interneti në të cilën mund të shkoni për më shumë informacion në lidhje me shërbimet tona që mund t'ju nevojiten.

Faqja e internetit:https://clhleroy365.wixsite.com/hamsterspcrepair
Mosmarrëveshje:  https://discord.gg/6fR2tdBQwK

 
bottom of page