top of page

Shfaqje rrëshqitëse të Mirënjohjeve Personale

Veronica Tuggle

Veronica Tuggle ka qenë një redaktore për më shumë se 20 vjet dhe punon në një shumëllojshmëri të gjerë të dorëshkrimeve nga fiksioni tek teknikët, nga librat te bloget.
 

Ja çfarë kishte për të thënë ajo:
“Puna në librin e Curtis Herbold ishte një kënaqësi e vërtetë. Ai ka një imagjinatë kaq të madhe dhe është një person vërtet interesant. Curtis ka një histori të mirë për të treguar dhe mezi pres të punoj më shumë me të në të ardhmen.”

bottom of page