top of page

Rreth autorit Video

Përshkrimi i gjatë

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf58,emri 3194-bb3b-136bad_5cf58 Unë jam një person i thjeshtë, i sjellshëm, i kujdesshëm, i ëmbël dhe një djalë i mrekullueshëm. Megjithatë, rrugëtimi im ka qenë shumë i vështirë pasi kam autizëm. Megjithatë, është vetëm një rast i vogël. Autizmi im quhet "Sindroma e Aspergerit", për të cilën njerëzit janë bërë më të vetëdijshëm për këtë lloj të veçantë të autizmit që nga fillimi i 2017-ës.

       I have also had the opportunity to go to the 2018 Special Olympics USA games me ekipin e Misurit si notar. Ishte një përvojë argëtuese dhe jashtëzakonisht e ngarkuar e jetës. Unë kam bërë disa miq të shkëlqyeshëm, nga të cilët mund t'i quaj ekipin e Misurit në tërësi një familje. Unë kam pasur shumë njerëz në gjendje të më mbështesin, të më ndihmojnë dhe të punojnë me mua në planifikimin, gjë që ka ndihmuar për ta bërë këtë të mundur. Madje disa nga familja ime kishin shkuar të më shihnin duke notuar, gjatë gjithë rrugës nga Misuri. Do të jetë një përvojë që nuk do ta harroj kurrë.

       I will also be an inventor soon, as my uncle is helping me finance shpikja ime. Tashmë kam marrë komente të mira dhe verifikim se mund të ndryshojë të gjithë botën nga inxhinierë të besuar që nuk do të më mashtronin. (KUJDES: kjo është vënë në pritje për momentin)

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf78 Nuk do të isha këtu sot nëse nuk do të ishte gjyshja ime, e cila më pranoi kur isha 5 vjeç dhe më rriti. Jo vetëm kaq, por ndonjëherë mund të bëhem shef, arrogant, argumentues dhe mjaft i irrituar për shkak të këtij lloji të autizmit. Megjithatë, kjo nuk është gjithçka që kam që e ka bërë aq të vështirë sa ka qenë. Unë kam OCD, ADHD, ADD, paaftësi në të mësuar, çrregullim të lidhjes, menaxhim zemërimi dhe të tjera që aktualisht nuk i mbaj mend. Që kur isha 5 vjeç, ka qenë një sfidë ekstreme për të vazhduar me gjithçka dhe me këdo.
 
    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf5, megjithatë kjo ishte e kaluara e të gjithave. Unë i sotëm kam mësuar të mos irritohem aq shumë, kam mësuar të mos jem kaq OCD, Lidhja jo aq shumë, Zemërimi DEFINITET NUK është më një problem. Por pjesët e tjera të saj i kam përmirësuar, të tjerat ndoshta do t'i kem gjithë jetën. Kam mësuar gjithashtu të përshtatem si Borg, nuk e di atë referencë, shiko Star Trek. Sinqerisht është një luftë e përditshme e jetës reale, por unë jam i prirur, po përshtatem dhe po përmirësohem në përgjithësi. Sinqerisht, Zoti ka qenë me mua duke më udhëhequr për më shumë se 17 vjet që nga viti 2023 dhe gjithçka që kam qenë me hirin e Zotit. Më kanë ndodhur disa gjëra të mira në jetën time, po, por në pjesën më të madhe më është dashur të mbështetem te Zoti për të më udhëhequr pavarësisht negativitetit masiv në jetën time. Dua të them dreq, që nga qershori 2022, u transferova në Columbia MO dhe sapo u zhvendosa, tashmë kam mërzitur disa njerëz jo vetëm në vendin tim të jetesës, por edhe në kishë. Për shembull, që nga shkurti 2023, në kishë është kjo vajzë që thashë se më pëlqeu disa muaj më parë në një video drejtuar ndjekësve të librit tim dhe jo asaj. A e ndava me të, po, dhe e bëra të mos ndihej rehat. A ishte një zgjedhje e dobët e formulimit, dreq po. A mund të zgjidhet nëse e diskutonim, dreq po, por sinqerisht, është një problem nga të dyja palët tona? Ajo në mënyrë specifike tha që mos i dërgo më mesazh, dhe unë u tërhoqa plotësisht për shkak të kujtimeve të tmerrshme mes meje dhe ish-it tim, dhe kështu në thelb e ndërpreva TË GJITHË komunikimin kudo. A janë shanset e njëjta gjë që do të ndodhte saktësisht si ajo që ndodhi mes meje dhe ish-it tim, shanset janë, jo, por unë nuk do ta rrezikoja. Për të dhe për të tjerët, me siguri duket sikur po bëj gjithçka për ta shmangur atë, por kjo nuk mund të jetë më e largëta nga e vërteta. Ajo vendosi rregullat bazë dhe kështu topi është në fushën e saj nëse dëshiron të bisedojë më tej, kështu që unë bëj çmos për t'iu përmbajtur dëshirave të saj. Me gjithë sinqeritetin, ajo ndoshta tha që unë të flisja personalisht me të, siç thanë pastori dhe disa njerëz që duhet të bëja. Megjithatë, bazuar në një kohë SHUMË SHUMË negative në jetën time, çdo përpjekje për të arritur në anën time të gjërave më jep kujtime të tmerrshme sikur ato të ndodhën fjalë për fjalë pak orë më parë, dhe kështu nuk mund të rrezikoj t'i përkeqësoj gjërat. Nuk do të thotë se ajo nuk mund të vijë tek unë dhe të flasë me mua, megjithatë, unë mund t'ju premtoj se kjo do të më stresonte dhe do t'i përsërisja ato përvoja negative në mendjen time. A do të më tmerronte, po, pa dyshim. Megjithatë, ajo ishte ajo që do të kishte ardhur tek unë, kështu që si e krishterë është të paktën detyra ime të shtrëngohem dhe të mos lejoj që ato përvoja të mos rregullojnë asgjë që mund të rregullohet nëse ka ndonjë gjë. Sinqerisht, nuk pres që ajo të vijë të flasë me mua dhe nëse do, do të ndodhë me hir të Zotit në kohën e Zotit. Në fund të ditës, Zoti mund t'i rregullojë të gjitha në kohë. Kjo është vetëm 1 nga betejat që kam aktualisht në shkurt 2023, por shpresoj që të paktën t'ju japë një shembull të asaj që bëj dhe pse e bëj. Megjithatë, duke qenë se kam qenë në Kolumbi që nga qershori 2022, kam më shumë miq se sa kam pasur ndonjëherë. Kam pasur 3 shok gjatë shkollimit dhe 1 shok pas faktit, kështu që nuk kam qenë kurrë djali me shumë miq dhe që kur jam shpërngulur, ka pasur shumë të mira që besoj se janë dhënë nga hiri i zotit, por me gjithë negativitetin që kam pasur në jetën time, përpiqem të mos lidhem me një lidhje, në një grup, apo me ndonjë gjë në të vërtetë as me miq, sepse mendoj se nëse thjesht i mbyll sytë gabimisht, gjithçka mund të zhduket.

       Furthermore, I have my OCD limited to organizing and cleaning, nothing else. Unë kam përmirësuar jashtëzakonisht kontrollin tim mbi simptomat e ADD dhe ADHD. Paaftësia ime në të mësuar është pothuajse inekzistente në disa fusha, dhe në shumë fusha të tjera nuk është më aq problematike. Menaxhimi i zemërimit tim, më lejoni ta them kështu, kur isha më i ri, i shkatërroja gjërat kur të zemërohesha pa asnjë hezitim. Tani, kur zemërohem, zakonisht mund të mbaj kontrollin e vetes, në mënyrë që të mos thyej asgjë dhe madje të mos zemërohem vërtetë. Në shumicën e rasteve, tani kam atë që më pëlqen të quaj 10 nivelet e acarimit përpara se të zemërohem. Çrregullimi im i atashimit nuk ekziston më. Në fakt, unë kam zhvilluar filozofinë, “Nëse nuk më pëlqen, dëshpëro”, e cila u zhvillua për shkak të një situate që ndodhi në shkollën e mesme dhe të mesme. Sa për ADD & ADHD tim, unë ende kam hiper, po, por jo aq shumë. Nëse është vonë me familjen duke luajtur lojëra gjatë pushimeve, priren të pi sodë për të lehtësuar stresin tim. Megjithatë, kjo më bën të qesh aq shumë sa që në mesnatë ose më vonë, përfundoj duke e sëmurë veten, nëse e kuptoni se çfarë dua të them me këtë. Unë kam bërë një rrugë të gjatë që nga ditët e shkollës. Nëse dikush mendon se nuk e kam bërë, ai mund ta marrë atë me Andrew Eckman, i cili nuk mund ta besonte se sa shumë kisha ndryshuar që kur më pa për herë të fundit, që ishte fjalë për fjalë diplomimi i vitit 2007.

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf58, sidoqoftë është e pakta a3194-136 keq_5cf58, e veçantë a. Me këtë autizëm të veçantë, aftësitë e komunikimit janë një problem real. Në këtë pikë, nuk besoj se do të shpëtoj ndonjëherë nga kjo çështje dhe do ta kem me vete deri në ditën që të vdes dhe shpresoj të mos vdes deri në pleqëri. Megjithatë, nëse do të shkoja më herët se pleqëria, do të doja të vdisja në një aksident të zjarrtë me makinë, kështu që të paktën të mund të dal me zhurmë, LOL. Siç thuhet në shfaqjen televizive "The Big Bang Theory" në hyrjen e tyre, "Gjithçka filloi me një zhurmë të madhe". Në rastin tim, nëse dal më herët se pleqëria, këtu është komenti im, "Gjithçka përfundoi në një shpërthim të madh", LMBO. Vetëm për ata që nuk e dinë, LMBO është "Qesh prapanicën time".

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf95-po ashtu mund të gatuaj. Unë bëj një tortë Oreo që është po aq e pasur ose më e pasur se një tortë me çokollatë gjermane. Për më tepër, unë e quaj tortë Oreo me kokos me çokollatë të bardhë. Përveç kësaj, unë gjithashtu bëj një mjet të bërë nga e para nga pa recetë Quesadilla djathë proshutë pule. Unë kam një recetë për patate të skuqura të bëra në shtëpi që është bërë plotësisht nga e para nga maja e kokës sime pa asnjë recetë fillestare. Ju mund të pyesni xhaxhain tim Carl dhe kushërirën time Julia dhe mund të garantoni se nuk kishte asnjë recetë.  Gjithçka që bëra ishte të shikoja në kabinetin e erëzave për 10 minuta, zgjidhni disa përbërës të rastësishëm dhe së bashku. me punë të plotë 100% me supozim. Xhaxhai im tha se ata ishin absolutisht të mahnitshëm. Nëse nuk do të kisha marrë një diplomë të asociuar në riparimin e kompjuterave, mund të isha kuzhinier.

   _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf. Megjithatë, unë nuk jam aq i shkëlqyeshëm në gjuhë dhe kurrë nuk kam qenë dhe matematikë, mund ta harroni, LMBO. Nuk po e bëj për famën. Po e bëj për mua, kështu që mund të them, "Po, e bëra këtë". Unë i përbuz njerëzit e pasur dhe të famshëm që bëhen snobistë dhe kujdesen vetëm për paratë dhe flokët e tyre dhe jo për njerëzit e zakonshëm. Ata nuk i qëndrojnë besnikë vetes, sepse lënë paratë e tyre t'i ndryshojnë. Kjo është arsyeja pse unë do t'i qëndroj besnik vlerave të mia nëse bëhem i pasur dhe i famshëm, pavarësisht se çfarë. I kujtoj vetes çdo ditë që e kam bërë këtë për vete. Unë e shikoj në këtë mënyrë:

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf78, unë nuk e fillova të shkruaja me gjuhën më të mirë3b3b-136d_5cf78 aftësitë, makinën e zbukuruar, paratë ose çdo gjë tjetër me vlerë. As që kam ëndërruar të jem një autor "Best Selling". Unë thjesht po e jetoj jetën time, vetëm në një apartament me një dhomë gjumi, punë me kohë të pjesshme me pagë minimale dhe po paguaj detyrimet e mia ndaj shoqërisë, por këtë e bëra pa ndihmën e familjes, miqve ose zyrtarëve të qeverisë si punonjësit e çështjeve. Ndihma e vetme që pata ishte të bëja librin tim të parë të redaktuar profesionalisht nga një redaktor i pavarur. Për të filluar udhëtimin tim, shkrova komplotin, tregimin dhe gjithçka rreth librit dhe serisë së tij; Kam shkruar të gjithë këtë faqe interneti, mjetet, kopertinat dhe faqen time në Facebook për seritë e mia. Gjithçka që shihni është një—epo, mendoj se mund të thoni se është një imazh im, pasi unë i kam bërë të gjitha. Edhe nëse nuk bëhem i pasur dhe i famshëm jashtë serialit, të paktën mund të them që e bëra këtë dhe jam krenare për veten që kam arritur atë që kam, veçanërisht duke marrë parasysh sfidat që kam pasur.”

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf58 dhe do të vazhdoj të shkruaj atë që është bb3b-136d_5cf58 Unë kurrë nuk do të heq dorë nga përpjekja për t'u bërë një autor profesionist (nga 8 dhjetor 2017 - tani). Pavarësisht të gjitha sfidave që kam pasur dhe do të vazhdoj të kem. Nëse në fund të fundit kam qenë vetëm librat e mi dhe vetëm librat e mi, të paktën do të jem i lumtur të jem unë dhe të qëndroj besnike ndaj vetes.”

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf78 është diçka me mua sepse do të mbaj diçka me mua3b3b-136bad_5cf78 Unë mendoj se shumica e njerëzve mund të ëndërrojnë vetëm: të gjejnë lumturinë pa u kujdesur për paratë apo famën. Disa njerëz duan të dyja, ose njërën ose tjetrën. Unë them, kush jep një katrahurë? I pasur, i famshëm ose jo, të paktën do të jem unë dhe do të qëndroj sepse nuk më pëlqen të jem dikush që nuk jam, dhe për mendimin tim, të përpiqesh të jesh dikush që nuk je është një "iluzion" i klasit A. E di; Unë kam qenë në atë rrugë të përpjekjes për të ndryshuar veten në mënyrë që dikush të përpiqet t'i bëjë ata të më pëlqejnë më shumë se një mik. Ky ishte gabimi më i madh që kam bërë në jetën time. Më vjen keq çdo ditë dhe mendoj se çfarë do të kishte ndodhur nëse nuk do të kisha ndjekur atë rrugë. Unë ende e meditoj deri tani aty-këtu, por nuk e lë më të ndikojë në të tashmen time. Për më tepër, unë kam pasur vetëm katër lidhje. Për më tepër, thjesht nuk e kam gjetur atë të duhurin dhe jam ende duke e pritur atë. Nuk di për ju, por besoj në qasjen klasike. Do të preferoja të isha mik me dikë që të zhvilloj një lidhje personale me dikë, jo vetëm të gjej një katrahurë të dashurën. Për më tepër, unë kam standarde jashtëzakonisht të larta që edhe ta konsideroj atë. Të gjitha këto fillojnë me të qenit miq fillimisht, duke parë nëse Zoti do të më japë mua dhe vajzën me të cilën mund të interesohem të takohem në atë kohë, bekimi i tij për ta bërë këtë pasi gjërat ndodhin në kohën e Zotit dhe jo në kohën time. Pjesa e trishtueshme është, ndoshta nuk do të ndodhë kurrë, por hopi është ende aty, sado i dobët në këtë pikë, dhe sinqerisht, jam mirë me këtë, të paktën tani për tani. Derisa ta takoj, do të vazhdoj të përmirësohem dhe do të vazhdoj të përpiqem të jem unë më i miri që mund të jem, sepse kjo është gjithçka që mund të bëj.

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf58 për ato vajzën e dinë një vajzë 3194-bb3b-136bad_5cf78
Që nga 18 shkurt 2018, unë jam beqar dhe shumë kundër takimeve, përveç nëse Zoti e gjykon ndryshe. Unë nuk jam duke kërkuar apo duke u larguar nga rruga për të gjetur një të tillë. Nëse ndodh një e dashur, kjo ndodh me hirin e Zotit dhe jo më pak. Pasi ish-i im më ka thyer zemrën pasi kam kaluar 2 javë duke bërë një hand bërë një video me rrëshqitje për Ditën e Shën Valentinit sepse nuk kishit para për t'i blerë çokollata dhe/ose trëndafila, dhe ajo ju thyen zemrën 4 ditë pas festës, vërtet nuk jeni aq të interesuar për takime. Dhe nëse kjo nuk ishte qershia mbi tortë, ajo më çoi në gjyq për gjëra që bien ndesh me karakterin tim dhe thelbin e asaj që jam unë që familja dhe miqtë e dinë se nuk jam unë. Në mënyra të panumërta, e urrej atë, nuk do të gënjej dhe e di që nuk është kështuy Kristiani, por në shumë mënyra, i ngjashëm me këtë incident në kishë me këtë vajzë, të paktën më ka mbajtur larg një problemi që mund të shkojë jashtëzakonisht keq. A është probabiliteti mjaft i lartë që të ndodhë përsëri në të njëjtën mënyrë si ajo që ndodhi mes meje dhe ish-it tim, jo, as më të voglin. A ishte një reagim i gjunjëzuar me vajzën nga kisha për të ndërprerë çdo kontakt, absolutisht, por të paktën nuk ka probleme dhe akuza të vazhdueshme që fluturojnë vetëm për një çështje të mbetur në harresë që sinqerisht më çmend sepse nuk mundem rregullojeni pasi teknikisht eshte levizja e saj me hirin e zotit. Nëse do të bëhemi miq më pas, varet nga Zoti, unë do të jem i lumtur që do të më zgjidhet një çip tjetër nga supet.

        In recent news, as of February 20, 2023,
Unë zyrtarisht po e kthej veten në shkollë. Ka një marrëveshje të shkëlqyeshme për 13 libra në Humble Bundle që përfshijnë Unreal Engine 5. Po, ju me mend, unë do të mësoj veten se si të bëj lojëra për PC. Unë e kam këtë lojë që dua të bëj, është një sipërmarrje MASIVE dhe e di nga të filloj, por edhe pse e kam mësuar veten pak Unreal Engine, më duhen aftësi më të mira për ta realizuar. Me pak fjalë, është një lojë masive me shumë lojtarë për të sjellë të gjitha aspektet e jetës në një lojë. Për shembull, nëse doni të bëni një deklaratë Pavarësie dhe të menaxhoni një organ qeverisës si në jetën reale, atëherë ju mund të jeni fjalë për fjalë president pasi të keni përparuar nëpër shekuj nga fillimi si një njeri/grua i shpellave. Është një lojë që ka për qëllim të tregojë jetën e planetit tokë duke sjellë pothuajse të gjitha zhanret e lojës në një lojë. Në bazën e tij do të ishte një simulim, por me gjëra të tilla si mekanika Sim City, mekanika Farming Simulator, mekanika e Simulatorit të Fluturimit, The Sims, madje edhe një sistem hapësinor i plotë si EVE dhe Space Engineers me mekanikë kërkimore nga programi hapësinor Kerbal dhe aftësinë për të në fakt dizajnoni anijen tuaj dhe/ose bazën saktësisht ashtu siç dëshironi, deri në mënyrën se si janë shtruar korridoret. Nëse mund ta imagjinoni, mund ta ndërtoni, dhe SHUMË SHUMË shembuj të tjerë pasi është SHUMË SHUMË për t'u numëruar dhe thënë. Është një vend ku mund të jeni kushdo që dëshironi të jeni dhe në thelb një botë ku mund të luani me miqtë, ose vetëm me një sistem të plotë të AI. Edhe nëse e konsideroni ta bëni atë në një mënyrë të tillë, ju mund të fitoni para të VËRTETA duke luajtur lojën ashtu si disa lojëra atje që tashmë e kanë këtë veçori, si Entropia Universe dhe disa të tjera. Nëse plani im funksionon në mënyrën se si unë dua ta bëj atë, ai do të ndryshojë të gjithë industrinë e lojrave siç e njohim ne, sepse do të ishte një lojë me SHUMË SHUMË në të dhe mund të bënte gjithçka që dëshironi të bëni, saqë do të duhej të ishte një klasifikim i ri. shpiku VETËM për të qenë në gjendje për të akomoduar këtë projekt masiv.

Emri i kësaj loje fjalë për fjalë quhet "Project: Life of Dreams" me moton, "Nëse mund ta ëndërrosh, bëje atë, pasi ëndrrat bëhen realitet. Ëndrrat ndodhin nëse i realizoni ato. Ëndrrat janë ato që bëni prej tyre.” Emri i lojës: Copyright 2023 – Present

bottom of page