top of page

The Unraveling Adventures of Detective Curtis
(Unsigned Spanish Edition)

Unsigned Spanish Edition

Nga: Curtis LL Herbold

Aventurat e zbulimit të detektivit Curtis

 

Kronikat e Detektivit Curtis

 

Pika:

Bashkohuni me detektivin Curtis ndërsa ai zgjidh krime të çuditshme në një botë plot magji, mistere të pazakonta dhe karaktere të papritura.

Seksioni i kopjimit të panënshkruar

Në këtë seksion, do të gjeni një buton për ÇDO version atje në ueb që është aktualisht i disponueshëm për të blerë. Nëse në ndonjë moment më ka humbur një lidhje, ju lutem konsideroni përdorimin e butonit të kontaktit në krye të faqes dhe më njoftoni, mundësisht me një lidhje uebsajti, në mënyrë që ta bëj SUPER shpejt. Unë dua të sigurohem që kjo faqe të jetë aq e saktë sa mund ta bëj unë, dhe do të ndihmonte VËRTETË nëse më ndihmoni nëse kam humbur një lidhje diku. Kjo do të jetë një punë e vazhdueshme në progres për t'u siguruar që të jetë sa më e saktë që të jetë e mundur, shpresojmë me ndihmën tuaj.

Backback

Audio Book

bottom of page